flow-and-glow-face-yoga-gezichts-oefeningen-Carla

Carla Ceustermans
Founder

Gepassioneerd door puur leven, gezonde levensstijl, yoga en natuurlijke verjonging.

Gepassioneerd door reizen, mensen, cultuur en natuur besloot ik om talen te studeren in het buitenland. Ik behaalde dan ook mijn master in het vertalen.Vervolgens leidde mijn pad me in de mode-industrie. Ik werkte als zelfstandige in deze sector, maar hield me ook enorm veel bezig met mijn passie voor gezondheid.

Een gezonde levensstijl was en is reeds tientallen jaren een rode draad in mijn leven.

In 2010 is ook ‘yoga’ op mijn pad gekomen. Sindsdien is mijn zoektocht naar PUURHEID alleen maar toegenomen.

Puurheid als in… je eigen uniekheid omarmen i.p.v. een bepaald schoonheidsideaal na te streven, gracieus en op een gezonde manier verouderen i.p.v. voor agressieve vaak toxische ingrepen te opteren.

Dagelijks een beetje tijd uittrekken om jezelf op een natuurlijke manier te verzorgen…

Zo ben ik enkele jaren later in contact gekomen met Face Yoga. Dat heeft me onmiddellijk getriggerd om hierover meer te weten en ermee aan de slag te gaan.

Ik heb me verder bekwaamd met  allerlei opleidingen, workshops en studies o.a. face yoga, face mapping, facial cupping, chinese drukpuntenmassage, anti-aging acupunctuur, meridianenleer & 5 elementen, hatha & yin yoga, sculptural face lifting…

In 2021 ben ik als professioneel en gecertificeerd face yoga teacher van start gegaan om mijn passie voor deze natuurlijke manier van verjonging te delen.

Het is mijn missie om je te leren met je eigen handen en gezicht er jeugdig, vitaal en gezond uit te zien (ongeacht je leeftijd)…  zodat je vol zelfvertrouwen in de spiegel kan kijken en kan stralen!