“Twee weken geleden heb ik genoten van een heerlijke behandeling sculptural face lifting. Door de professionele techniek had ik het gevoel dat ik ‘gebeeldhouwd’ werd en dat de lijntjes in mijn gezicht weer werden opgevuld/glad gestreken.

Als je wat ouder wordt, ‘collapst’ je gezicht een beetje, maar door deze sculptural face lifting worden je gelaatsspieren wee soepel en komen vetmassa’s weer op de juiste plaats terecht. Na deze behandeling werd er een intrabuccale massage toegepast: de spieren rond mijnmond werden diep gemasseerd. Ik had het gevoel dat alle knopen werden opgelost en alles weer soepel werd. Deze massage is heel aangenaam voor mensen met kaakproblemen, zoals ik.

Als afsluiter kon ik nog genieten van een face cupping, waardoor de doorbloeding in mijn aangezicht weer extra werd gestimuleerd.

Toen ik na de behandeling de voor en na foto’s zag, schrok ik toch wel even, in positieve zin: het resultaat is verbluffend! Ik kreeg van mijn kinderen zelfs het mooie compliment dat ik er jonger uitzag! Ook daarna voelde mijn huid ‘gladder’ aan. Ik heb echt het gevoel dat mijn dagcrème beter intrekt.

Een echte aanrader dus!”

Isabelle / (over Sculptural Face Lifting)

“Een tijdje geleden volgde ik de online workshop face yoga. Zo boeiend om te ontdekken hoeveel gezichtsspieren we wel niet hebben en hoe we deze opnieuw kunnen versterken! Door elke dag tijdens je ochtend- en/of avondritueel een aantal oefeningen te doen, werk je aan een natuurlijke face lift. Tijdens de workshop leer je ook je gezicht te masseren en welke verschillende acupressuurpunten er zijn. De workshop kadert volledig binnen een holistische levensvisie en dat maakt het zo interessant! Een echte aanrader!”

Isabel / (over Face Yoga)

“Ik heb vandaag voor de eerste keer een lifting en cupping gehad bij Carla. Ikzelf ben heel gevoelig aan energie. De behandeling is actief en ontspannend tegelijkertijd. Carla heeft een zachte, mooie energie en de liefde voor haar werk straalt door in de behandeling.

De ruimte is rustgevend en je voelt je direct op je gemak gesteld. Na een anamnese mag je plaatsnemen op de behandeltafel waarbij Carla je lekker warm toedekt met op de achtergrond een rustig muziekje. Buiten de fijne energie die er heerst zowel vanuit Carla als in de ruimte, is de behandeling ook effectief. Zelfs na 1 behandeling zie je dat je gelaat voller lijkt en door de verschillende technieken, de doorbloeding serieus is toegenomen waarbij de kleur ook gezonder lijkt.

Ik heb onmiddellijk een tweede afspraak gemaakt. Mijn huid kan dit best verdragen tijdens de wintermaanden, het gure weer en ook mijn soms drukke agenda.

Een zalig 1,5 uurtje me-time! Dankjewel Carla. De mensen zijn bij jou in goede handen.”

Tamara / (Over Sculptural Face Lifting)

“Hoi! Ik heb de online face yoga cursus gevolgd bij Carla. Dit was een zéér leerrijke, interessante en vooral doeltreffende sessie. Na de lessen was er bij mij echt wel verschil te zien. Héél fijn dus om te zien en te ervaren. Ik raad het iedereen aan. Het was een bron aan nieuwe informatie over ons gezicht, de connecties met ons lichaam en wat het allemaal  doet met ons. En zeker ook genieten!

Carla doet dit top!”

Liesbeth / (over Face Yoga)

“Ik volgde onlangs de cursus face yoga bij Carla en voelde dat dit écht werkt.

Als schoonheidsspecialiste vind ik een gezonde, frisse huid belangrijk. Verzorging is één, maar de combinatie met face yoga is toch een meerwaarde.

Je voelt ook écht de spieren als je dagelijks oefent. Carla geeft ook goeie tips mee, waar ik altijd blij mee ben.”

Ann / (over Face Yoga)

“De cursus is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen voorkennis nodig.

Ik ben ervan overtuigd dat face yoga echt werkt omdat het ten slotte over spieren gaat en als je alle andere spieren in het lichaam kan trainen, waarom dan niet het gelaat. Ikzelf gebruik heel frequent enkele oefeningen/tips en ben ervan overtuigd dat dit na verloop van tijd ook zichtbaar zal zijn.

Carla weet waarover ze spreekt. Ze brengt de leerstof op een zachte en liefdevolle manier. Buiten de oefeningen van de face yoga krijg je nog allerhande tips mee zoals o.a. een gezichtsmassage, een paar belangrijke punten op het gelaat die je zachtjes masseert en nuttige informatie aangaande een bewuste levensstijl.

Ik raad de lessenreeks aan, niet enkel omdat deze goed is gegeven maar ook omdat ik voel dat Carla de juiste intentie heeft bij het overbrengen van haar kennis. Het plaatsje klopte en ik ben tevreden!”

Tamara / (over Face Yoga)