Dit is een compleet verjongende gelaatsbehandeling gebaseerd op de TCM (Traditional Chinese Medicine) waarin anti-aging acupunctuur al eeuwen wordt toegepast. Binnen de TCM gaat men ervan uit dat uiterlijk een weerspiegeling is van de energie die door onze energiebanen stroomt. Een goede doorstroming van de energie is essentieel voor ons algemeen welzijn, dat zich reflecteert in onze schoonheid. Vooral het gelaat weerspiegelt onze gezondheid.

Anti-aging acupunctuur ondersteunt het herstel van je innerlijke balans. Het stimuleert het zelfhelend vermogen om terug in je kracht te komen waardoor je ook uiterlijk gaat stralen en het verouderingsproces van binnenuit gaat vertragen.

Deze behandeling combineert anti-aging acupunctuur, bindweefselmassage, facial cupping, gua sha en drukpuntenmassage.

Dit is een behandeling die bij voorkeur in kuurvorm gevolgd wordt (1x per week, minstens 6 behandelingen afhankelijk van de conditie van de huid). Na 6 weken maakt het lichaam immers een maximum aan collageen aan waardoor de rimpel van binnenuit opgevuld wordt.

De kuur is een gezond, veilig en natuurlijk alternatief voor een botoxbehandeling.

Deze massage werkt niet alleen op de huid, maar ook op musculair niveau. De behandeling omvat verschillende massagetechnieken waardoor het gezicht zich als het ware ‘opent’ en de huid hierin meeneemt. Bovendien wordt de bloedcirculatie en lymfedrainage gestimuleerd. Het effect is dat de spierspanning en elasticiteit wordt hersteld, de spieren sterker worden en de huid gladder. Deze combinatie zorgt ervoor dat je gezicht de oorspronkelijke vorm terugkrijgt.

Deze behandeling biedt je:

  • Een ‘facelift’ zonder chirurgie
  • Diepe ontspanning van de gezichtsspieren en emotionele blokkades
  • Een mooie egale teint
  • Versteviging van het bindweefsel
  • Strakkere gezichtscontouren, gelifte wangen, vollere lippen, minder diepe nasolabiale plooien, eliminatie van donkere kringen en wallen
  • Betere huidstructuur
  • Facial cupping  = onderdeel van de gezichtsbehandelingen

Hierbij worden ‘cups’ gebruikt die vacüum gezogen worden op het gezicht. Dit zorgt voor een diepe massage die bloed- en lymfecirculatie bevordert en de huidvernieuwing activeert. Tevens krijgen de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, een boost.

Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid wordt opnieuw steviger en je krijgt een gezonde ‘glow’.

Daarnaast heeft facial cupping een kalmerende werking op het zenuwstelsel en de gelaatsspieren.

  • Gua sha = onderdeel van de gezichtsbehandelingen

Gua sha betekent letterlijk ‘schrapen’. Het is een eeuwenoude techniek uit de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) waarbij men met een Gua sha steen over het lichaam schraapt om de bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam te genezen.

Deze techniek zorgt ervoor dat al het overtollige water en lymfevocht dat net onder je huid zit naar de rand van je gezicht wordt geschraapt en doorgetrokken wordt naar de hals om het zo af te voeren.

Naast de lymfedrainage stimuleer je dus ook de bloedcirculatie waardoor de collageenproductie versneld wordt. Het resultaat: rimpels worden vervaagd vervagen, de vermoeide huid wordt opgepept, de huid wordt ontgift en de teint ziet er stralender en jonger uit.